Over

Trimsalon Hondse Zaken

EEN GOED VERZORGDE HOND IS EEN GELUKKIGE HOND

OVERTrimsalon

Hondse Zaken


Vakkundig en gediplomeerd


 

 

 

 

Even voorstellen ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Tanja Linders en eigenaresse van Trimsalon Hondse Zaken. Na jarenlang op kantoor te hebben gezeten heb ik het besluit genomen om van mijn hobby mijn beroep te maken. En dat betekent, werken met honden. Het beste besluit wat ik ooit genomen heb.

 

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij het Cursus Dierverzorging Barneveld. De hondentrimopleiding bestaat uit een zeer uitgebreide theorieopleiding met daaraan een stage van ca. 1 jaar.

Aspirant hondentrimmers kunnen bij mij stage lopen tijdens hun opleiding.

 

Ik ben lid van de ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteer Bedrijf), waar je alleen maar lid van mag worden als je gediplomeerd bent. Het is nog steeds een vrij beroep en de ABHB is al jaren aan het strijden om hier verandering in te brengen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds 1 juli 2018 in Mascha Blaauboer in dienst op de maandag, woensdag en vrijdag. Mascha is natuurlijk gediplomeerd en een geweldige aanwinst in de trimsalon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helaas heeft Eveline voorlopig moeten stoppen met de opleiding i.v.m. gezondheidsklachten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eveline van Tol doet de opleiding hondentrimmen bij HKI te Bunnik en loopt op maandag stage bij ons.

Op de maandag en woensdag is stagiaire Matty Wolthuis aanwezig. Matty is gediplomeerd kattentrimster en heeft besloten om bij het HKI te Bunnik de opleiding voor hondentrimster te volgen.